Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Moerbessenberg’

Logo Soest

 

Coördinatiebesluit

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders van Soest maken bekend dat dat het college op 25 mei 2021 heeft besloten de ‘Coördinatieverordening Soest’ toe te passen om de transformatie van 32 duplexwoningen naar 60 appartementen met buitenruimte en parkeerplaatsen mogelijk te maken.

 

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij genoemde ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Het gaat hierbij in dit geval om het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning voor de bouw van woningen en een inritvergunning. Het doorlopen van deze procedure heeft tot gevolg dat tevens bundeling van rechtsbescherming plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger slechts tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden.

 

Ter inzage ontwerpbestemmingsplan ‘Moerbessenberg’

Het ontwerpbestemmingsplan Moerbessenberg en de hiermee gecoördineerde ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van de woningen en de inritvergunning behorende stukken liggen vanaf donderdag 3 juni 2021 tot en met woensdag 14 juli 2021 ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis. Het inzien van het ontwerpbestemmingsplan bij het Omgevingsloket kan alleen op afspraak.

 

Door de aangescherpte richtlijnen vanuit het RIVM vanwege het Coronavirus, is het dringende advies om het besluit digitaal te bekijken. Heeft u geen digitale mogelijkheden neemt u dan contact op met de heer A. Testor van de afdeling Ruimte via het algemene nummer 035–609 34 11. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur.

 

Tegen betaling van leges kan bij het Omgevingsloket een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

 

Digitaal raadplegen

Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0342.BPSTB0032-0201.

 

Op de gemeentelijke viewer kunt u het plan inzien via de volgende link: : https://0342.ropubliceer.nl/?phID=A248C1D7-C935-4657-9E98-82CF7F4451AE.

 

Voor professioneel gebruik kunt u de planbestanden hier downloaden: : https://digitaleplannen.nl/0342/A248C1D7-C935-4657-9E98-82CF7F4451AE.

 

Het planidentificatienummer van het wijzigingsplan is: NL.IMRO.0342.BPSTB0032-0201.

Het digitale wijzigingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge wijzigingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

 

Indienen zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Moerbessenberg naar voren brengen. Het indienen van zienswijzen kan op de volgende wijze:

  • schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Moerbessenberg.

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer: 06 – 272 323 54 met de heer A. Testor.

  • digitale zienswijzen kunt u uitsluitend indienen via www.soest.nl/zienswijze, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Moerbessenberg.

Zienswijzen kunnen niet per email worden ingediend.

 

Naar boven