Gemeente Amsterdam - omgevingsvergunning en hogere waarden Wet geluidhinder - In de buurt van Lindenhoevestraat 4, Amsterdam

Logo Amsterdam

Het oprichten van een gebouw met een mix van studentenwoningen (280 studentenkamers) en ’Not for tourists hotel’ met maximaal 200 kamers en maximaal 270 bedden, waarvan circa 80% voor verblijf van minimaal 1 maand (extended stay) en circa 20% voor verblijf van minimaal 1 dag met een gemiddelde duur van 2 weken (kort verblijf) voor de doelgroep (internationale) studenten, trainees en graduates, young talents en expats, alsmede ook familie en vrienden daarvan, op de locatie in de buurt van Lindenhoevestraat 4, 1096 AG Amsterdam (Bajeskwartier, gebouw A).), ingekomen op 29 mei 2020, Z2020-O001921 / 5200013. Verleend op 21 mei 2021.

 

Niet mee eens? Bent u het niet eens met de besluiten dan kunt u, als u belanghebbende bent bij de besluiten, vanaf

de dag na die waarop de besluiten ter inzage is gelegd (29 mei 2021), binnen zes weken beroep

instellen bij de Rechtbank.

Beroep tegen de omgevingsvergunning is alleen mogelijk als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning heeft ingediend of een gegronde reden heeft waarom u dit niet heeft gedaan.

Stuur uw beroepschrift naar:

Rechtbank Amsterdam

Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht

Postbus 75850

1070 AW AMSTERDAM

Of digitaal via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Op deze site vindt u ook meer informatie.

Vermeld in uw beroepschrift altijd:

  • uw naam, adres en telefoonnummer;

  • de datum waarop u het beroepschrift schrijft en uw handtekening;

  • het besluit waartegen u beroep instelt, datum en referentienummer/kenmerk van het besluit;

  • indien mogelijk een afschrift van het besluit waartegen u beroep instelt;

  • waarom u beroep instelt.

 

Schorsende werking

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat wil zeggen, dat het besluit waartegen u beroep instelt geldig blijft totdat over uw beroep is beslist.

 

Spoed? Voorlopige voorziening

Bij grote spoed kunt u (tegen kosten) een zogeheten voorlopige voorziening aanvragen. Dat is een spoedprocedure waarmee het genomen besluit tijdelijk kan worden ingetrokken en/of andere maatregelen kunnen worden getroffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u in bij:

De voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht Postbus 75850 1070 AW AMSTERDAM

Of digitaal via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Naar boven