Ontwerpbestemmingsplan Oosterpark ter inzage

Logo Ridderkerk

De komende jaren zijn er verschillende ruimtelijke ontwikkelingen in het Oosterpark. De belangrijkste plannen zijn: de uitbreiding van honkbalvereniging de Rowdies en de aanleg van een geluidsscherm langs de A15. Deze plannen worden gecombineerd met een aanpak voor het hele Oosterpark om te komen tot een goed totaalbeeld (zie ook www.ridderkerk.nl/herinrichting-oosterpark).

Voor een aantal plannen is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Hiervoor is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Het gehele Oosterpark wordt in dit plan meegenomen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 4 juni tot en met 15 juli 2021 ter inzage.

  • De stukken zijn online te raadplegen via www.ridderkerk.nl/ter-inzage;

  • Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO code: NL.IMRO.0597.BP2021Oosterpark-OW01;

  • Als u de stukken op papier wilt raadplegen kunt u een afspraak maken met het Servicecentrum via de website van de gemeente.

Zienswijze

Uw eventuele zienswijze (reactie) stuurt u binnen de hierboven genoemde termijn aan de gemeenteraad, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. Graag onder vermelding van ‘zaaknummer 325754’ en de naam van het desbetreffende besluit of document waar u op wilt reageren.

U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor maakt u een afspraak met de heer M. Rienks via telefoonnummer 0180-451 221. Een brief heeft onze voorkeur. 

Naar boven