Gemeente Vught, kennisgeving terinzagelegging ontwerpbeschikking met projectafwijkingsbesluit ‘Fiets- en voetgangersbrug Drongelens kanaal’

Logo Vught

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vught maken bekend, dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor een projectafwijkingbesluit (OV20211086) voor de bouw van een fiets- en voetgangersbrug over het Drongelens kanaal en een verbindend fiets- en wandelpad.

Hiertoe heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven op 29 april 2021. Op deze aanvraag om omgevingsvergunning is de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing.

De ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 juni 2021 tot en met 14 juli 2021 (zes weken) ter inzage. De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken zijn alleen digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via NL.IMRO.0865.PBFietsbrugDK-ON01 in te zien.

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht onder vermelding van het zaaknummer Z21-235836. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden gezonden aan Gemeente Vught, Postbus 10100, 5260 GA Vught. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via het centrale nummer van de gemeente (073-6580680).

 

Naar boven