Gemeente Noordwijk - intrekking exploitatieplan - Offem Zuid

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt bekend dat de gemeenteraad op 18 mei 2021 heeft besloten het exploitatieplan ‘Offem Zuid’, vastgesteld op 23 februari 2017, en de daarbij behorende eerste en tweede herziening, in te trekken.

Aanleiding intrekking exploitatieplan

Het exploitatieplan Offem Zuid regelde de dekking van de kosten binnen het te ontwikkelen woongebied Offem Zuid. Omdat met alle eigenaren binnen het plangebied van het exploitatieplan inmiddels overeenstemming is verkregen over de ontwikkeling en realisatie van Offem Zuid en het verhaal van de kosten van de grondexploitatie daardoor ‘anderszins verzekerd’ is, is het niet langer nodig het exploitatieplan in stand te houden. Om deze reden heeft de gemeenteraad besloten het exploitatieplan Offem Zuid in te trekken.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het besluit tot intrekking van het exploitatieplan ligt met ingang van woensdag 2 juni 2021 tot en met woensdag 14 juli 2021 ter inzage. Het intrekkingsbesluit en de hierbij behorende stukken zijn vanaf dat moment digitaal in te zien via www.noordwijk.nl/offemzuid. Daarnaast ligt het intrekkingsbesluit gedurende de openingstijden ter inzage op het gemeentehuis aan de Voorstraat 42. In verband met de geldende beperkingen wegens de volksgezondheid is inzage in het gemeentehuis alleen mogelijk op afspraak. Inzien kan alleen van 9:00-12:00 uur en tussen 14:00-16:00 uur. Voor het maken van een inzage-afspraak kunt u bellen met +31 (0)71 36 60 000. U wordt echter dringend verzocht het plan digitaal te bekijken en alleen een afspraak te maken als dit niet anders kan.

Hoe kunt u reageren?

Tegen het besluit tot intrekking van het exploitatieplan kan met ingang van donderdag 3 juli 2021 tot en met woensdag 14 juli 2021 beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep. Digitaal indienen kan via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl.

Meer informatie: het projectteam Offem Zuid, T (071) 36 60 000

 

Naar boven