BEKENDMAKING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN KENNEDYLAAN TERNEUZEN, 1ste HERZIENING

Logo Terneuzen

 

ARITKEL 3.8 WET RUIMTELIJKE ORDENING

 

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kennedylaan Terneuzen, 1ste herziening’ ter inzage wordt gelegd.

Doel bestemmingsplan

Ten zuiden van de oude stadskern van Terneuzen aan de Kennedylaan is het winkelgebied Kennedylaan aanwezig. In 2015 is ten behoeve van de ontwikkeling van dit gebied een nieuw bestemmingsplan vastgesteld. In dit bestemmingsplan is rekening gehouden met de mogelijke ontwikkeling van een paviljoen met 2 bouwlagen ten zuiden van de bestaande bebouwing aan de oostzijde van de Kennedylaan. Van deze ontwikkeling is echter niet langer sprake en de bebouwingsmogelijkheden hier zijn niet langer wenselijk.

Het doel van het bestemmingsplan Kennedylaan Terneuzen, 1ste herziening is om de bouwmogelijkheden aan de oostzijde te beperken door deze planologisch te saneren. Dit is een administratieve aanpassing. In de fysieke leefomgeving vinden geen veranderingen plaats.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 3 juni tot en met woensdag 14 juli 2021. De openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. Het ontwerpbestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0715.BPOKO07-ON01 is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op https://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Bouwen/Bestemmingsplannen/Bestemmingsplannen. De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalie in Terneuzen. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen vragen wij u een afspraak te maken met de heer M. van der Ploeg van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

 

Terneuzen, 2 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, H.J.A. (Erik) van Merrienboer

De gemeentesecretaris, J.G. (Jan) Princen

Naar boven