Gemeente Amsterdam - omgevingsvergunning - t.b.v een overkapping op de driving range - Abcouderstraatweg 46, Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij besluit om in het kader van de WABO voor afwijking van het bestemmingsplan en het onderdeel bouwen een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, eerste lid, onder a, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een planologische regeling (artikel 2.1, eerste lid, onder c, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht), in samenhang met artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, om af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘De Hoge Dijk’;

ten behoeve van het plaatsen van een overkapping op de eerste verdieping van het afslaggebouw (bouwfase 2) op de locatie Abcouderstraatweg 46 te Amsterdam.

Het besluit omgevingsvergunning (OLO nr. 5545187) en de bijbehorende stukken hebben met ingang van donderdag 18 maart 2021 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in gelegen in het stadsdeelkantoor van Zuidoost, Anton de Komplein 150, Amsterdam. Er zijn gedurende de ter inzage legging geen zienswijzen ingebracht.

Als u het niet eens bent met dit besluit dan kunt u binnen zes weken – volgend op de dag van de bekendmaking – een beroepschrift indienen. U kunt het beroepschrift sturen aan de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. De kosten hiervan kunt u opvragen bij de rechtbank.

Amsterdam Zuidoost,

College burgemeester en wethouders,

P. Teesink

Secretaris

F. Halsema

burgemeester

Naar boven