Gemeente Gemert-Bakel - ontwerp-paraplubestemmingsplan - Tijdelijke huisvesting werknemers, Boerderijsplitsing en Uitbreiding oppervlak bijbehorende bouwwerken ter inzage

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het paraplu-bestemmingsplan ‘Tijdelijke huisvesting werknemers, Boerderijsplitsing en Uitbreiding oppervlak bijbehorende bouwwerken’, met ID-nummer NL.IMRO.1652.PBPThwBsUobb-ON01 ter inzage ligt.

Door de raad is op 4 juni 2020 het ‘Beleid tijdelijke huisvesting arbeidsmigranten’ vastgesteld. Door de raad is op 22 april 2021 ook de ‘Handleiding boerderijsplitsing’ vastgesteld. Genoemd(e) beleid en handleiding vragen om een vertaling in de gemeentelijke bestemmingsplannen. Daarnaast vraagt de regeling voor het toestaan van een groter oppervlak (tot 300 m²) aan bijbehorende bouwwerken bij woningen om aanpassing van de geldende bestemmingsregelingen. In voorliggend paraplubestemmingsplan worden de noodzakelijke aanpassingen in de onderliggende, geldende bestemmingsplannen geregeld.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u het ontwerpbestemmingsplan online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om het ontwerp online te bekijken, kunt u een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 3 juni 2021 zes weken ter inzage.

Zienswijze indienen

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld binnen de hierboven vermelde termijn zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken aan burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel, Postbus 10.000, 5420 DA GEMERT. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u dit schriftelijk te doen. De zienswijze moet worden ondertekend en tenminste bevatten naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijze is gericht en de gronden van de zienswijze. Mocht het echt niet anders kunnen, dan kunt u een afspraak maken om een mondelinge zienswijze in te dienen.

Gemert, 1 juni 2021

Naar boven