Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning heeft verleend: Laurentiusplein 1 t/m 25 (oneven), 33, 37, 41 en 43, Laurentiusstraat 5 en 7, Maasbreesestraat 4, 6 t/m 8C (even), 12 t/m 20 (even) te Venlo

Logo Venlo

 

 

Voor het vergroten en veranderen van een winkelgebouw, een supermarkt en 3 commerciële ruimten Kenmerk 2020-0117

 

Inzage

De aanvraag, het besluit en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 juni 2021 tot en met 15 juli 2021 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

De bekendmaking van het besluit vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage. Dit geldt niet voor (bouw)-tekeningen. Deze zijn alleen analoog in te zien.

Daarnaast is de digitale versie in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0983.OV202103LAUREN-VA01.

 

Beroepsclausule

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een belanghebbende alsmede iedereen, die een zienswijze heeft ingediend over het ontwerpbesluit, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het besluit treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn bij de bevoegde rechter ook een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan; alsdan treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven