Ontwerp wijzigingsplan Meerweg 8 te Allingawier, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerp van het wijzigingsplan Meerweg 8 te Allingawier ter inzage leggen.

Wat houdt dit wijzigingsplan in?

Aan de Meerweg 8 te Allingawier exploiteert initiatiefnemer een klein verkoop-reparatie- en onderhoudsbedrijf voor lichte machines. Deze bedrijfsactiviteit is niet passend binnen de regels van het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Súdwest-Fryslân. Om een planologisch kader te kunnen bieden voor de uitvoering van deze activiteiten wil initiatiefnemer de huidige bestemming ‘Wonen-Woonboerderij’ wijzigen in de bestemming ‘Bedrijf’. In het genoemde bestemmingsplan is hiervoor een zogenaamde binnenplanse wijzigingsmogelijk opgenomen.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het ontwerp van dit wijzigingsplan kunt u inzien vanaf 2 juni 2021 tot en met 13 juli 2021. Dit kan bij het gemeentelijk loket in Sneek. U moet hiervoor wel een afspraak maken via het algemeen telefoonnummer 140515.

Het ontwerp van dit wijzigingsplan is ook te bekijken op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit wijzigingsplan is: NL.IMRO.1900.WPMeerweg8-ontw

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen. Deze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA in Sneek.

Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met de heer G.L. de Jong van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 30 juni 2021

 

Naar boven