Ontwerpwijzigingsplan Lienden, Hogeweg 12D

Logo Buren

Het college van burgemeester en wethouders van Buren heeft in de vergadering van 25 mei 2021 besloten om het ontwerp wijzigingsplan “Lienden, Hogeweg 12D’ ter inzage te leggen.

Wijziging 

Het wijzingsplan omvat het verwijderen van de functieaanduiding ‘vuurwerkopslag en – verkoop (vu)’ en het toekennen van de functieaanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf-vbg’ op de locatie aan de Hogeweg 12D in Lienden. Met deze nieuwe functieaanduiding wordt het mogelijk dat een bedrijf dat goederen die verband houden met de agrarische sector vervaardigd, bewerkt, verkoopt en opslaat.

Hoe kunt u het wijzigingsplan bekijken?

Het wijzigingsplan ‘Lienden, Hogeweg 12D’ ligt 6 weken ter inzage. De periode start op dinsdag 1 juni 2021. U kunt in deze periode de stukken bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer is NL.IMRO.0214.LIEHogeweg12D-BON1.

Hoe kunt u reageren op het plan ?

Als u het niet eens bent met het wijzigingsplan kan een ieder binnen zes weken na de ter inzage legging zienswijzen indienen:

Een zienswijze kunt u: - Toesturen aan het college van burgemeester en wethouders van Buren, Postbus 23, 4020 BA in Maurik. - Mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van het domein Ruimte (telefoon 140344);

Voor vragen kunt u terecht bij een medewerker van domein Ruimte. Hij is te bereiken via het telefoonnummer van de gemeente Buren: 14 0344 (alleen die zes cijfers).

Maurik, 31 mei 2021

Burgemeester en wethouders van Buren

 

Naar boven