RECTIFICATIE: Ontwerpbestemmingsplan 'Elspeterbosweg 7'

Logo Nunspeet

Een advertentie m.b.t. het ontwerpbestemmingsplan 'Elspeterbosweg 7' was geplaatst op 18 mei 2021. Vanwege technische problemen bij de gemeente was het niet mogelijk om het bestemmingsplan op de juiste datum digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl te plaatsen. Om deze reden wordt het ontwerp van het bestemmingsplan bij dezen opnieuw gepubliceerd.

Ontwerpbestemmingsplan “Elspeterbosweg 7”

Met ingang van woensdag 2 juni 2021 t/m dinsdag 13 juli 2021 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan “Elspeterbosweg 7”. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01156-ow01).

 

Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in de bouw van negen nieuwe woningen met een toegangsweg en een parkeerplaats ter plaatse van het perceel, genoemd Elspeterbosweg 7 te Vierhouten. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Nunspeet, 01, sectie E, nr. 2099. Het perceel is gelegen tussen de percelen aangeduid met Elspeterbosweg 5 en Elspeterbosweg 11 te Vierhouten.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. van der Noord van het Team Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via doorkiesnummer (0341) 25 99 11.

 

Naar boven