Gemeente Borger-Odoorn, Wijzigingsplan ‘Valthermond, woningbouwlocatie 24e Laan’

Logo Borger-Odoorn

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Valthermond, woningbouwlocatie 24e Laan’ op 18 mei 2021 ongewijzigd is vastgesteld door het college.

Inhoud bestemmingsplan

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de bouw van vier woningen aan de 24e Laan in Valthermond.

Besluiten inzien

Het besluit van het college tot vaststelling van het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen van donderdag 3 juni 2021 tot en met woensdag 14 juli 2021 ter inzage. Het wijzigingsplan is in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1681.08BP0014WP03-VG01 of in het Klantcontactcentrum.

Beroepschrift

Op grond van artikel 8.3 Wet ruimtelijke ordening kan tegen het besluit in beroep worden gegaan bij de Raad van State. U kunt dit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking de dag na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor de besluiten niet in werking treden, totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven