Gemeente Vlaardingen - bestemmingsplan - Zuidbuurt 75-77, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 mei 2021 het bestemmingsplan “Zuidbuurt 75-77” gewijzigd heeft vastgesteld.

Het raadsbesluit van 20 mei 2021 alsmede het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Zuidbuurt 75b-77” en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 3 juni 2021 gedurende een termijn van 6 weken digitaal ter inzage.

Ter inzage

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan zijn in digitale vorm in te zien via een link op de gemeentelijke website www.vlaardingen.nl naar www.officielebekendmakingen.nl als ook digitaal raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

NL.IMRO.0622.0217bpZuidb772019-0030.

Indien u de stukken fysiek wilt inzien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen per e-mail naar ro@vlaardingen.nl. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatisch oplossing waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om het bestemmingsplan in te zien.

Beroep

Gedurende voornoemde termijn van 6 weken, van donderdag 3 juni 2021 t/m woensdag 14 juli 2021, kan tegen het vaststellingsbesluit van 20 mei 2021, beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, door:

a. degenen die tijdig hun zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt;

b. een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig art. 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

c. een ieder ten aanzien van de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

Tevens is het mogelijk gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien een spoedeisend belang zulks vereist. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Vlaardingen, 2 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen''

Naar boven