Voorbereidingsbesluit Oostzijde 300 Zaandam

Logo Zaanstad

 

Burgemeester en wethouders van Zaanstad maken ingevolge de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 mei 2021 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor het gebied Oostzijde 300 en de naastgelegen gronden aan Hof van Zaenden 69 en 71 te Zaandam, zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart, vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0479.VBoostzijde4-0001 en te verklaren dat een bestemmingsplan voor dit gebied wordt voorbereid. Het besluit bevat tevens een verbod om het gebruik van gronden en/of bouwwerken in het gebied waarop het voorbereidingsbesluit van kracht is te wijzigen.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ontwikkelingen die het verwezenlijken van de woningopgave van de gemeente Zaanstad in het gebied in de weg kunnen staan.

 

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking en geldt voor de duur van één jaar.

 

Inzage

Dit voorbereidingsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 2 juni 2021 op de volgende wijzen ter inzage:

elektronisch via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

als pdf bestand inclusief bijbehorende stukken op de gemeentelijke website: www.zaanstad.nl (zoek onder ‘Voorbereidingsbesluit’);

Wilt u meer informatie of wilt u papieren stukken inzien? Vult u dan het contactformulier in op www.zaanstad.nl, dan nemen wij contact met u op.

 

Beroep

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

 

 

Zaandam, 2 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Zaanstad

Naar boven