Bestemmingsplan Poelweg 45 te Vaassen onherroepelijk

Logo Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het bestemmingsplan Poelweg 45 te Vaassen onherroepelijkis geworden.

Dit bestemmingsplan voorziet in de functieverandering van een voormalige agrarisch bedrijf aan de Poelweg 45 in Vaassen naar de bestemming Wonen. Het bestemmingsplan heeft als ontwerp gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode kon een ieder zienswijzen tegen het plan indienen. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt. Er zijn geen zienswijzen ingediend die leiden tot nieuwe inzichten over de eerder gemaakte afweging. Mede op basis hiervan heeft de raad besloten om het bestemmingsplan ongewijzigd vast te stellen. Het vastgestelde bestemmingsplan heeft met ingang van 31 maart 2021 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan zijn geen beroepen ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 13 mei 2021 onherroepelijk geworden.

Ter inzage

U kunt het bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG086Poelweg45-VBP1, of deze link gebruiken: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG086Poelweg45-VBP1. De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG086Poelweg45-VBP1

Het bestemmingsplan is in te zien via www.epe.nl onder Bekendmakingen – Planologie, Bouwen en Wonen.

Epe, 2 juni 2021

Naar boven