Ontwerp omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de horeca activiteiten bij de Koningshoeve op het perceel Botweg 1b in Klaaswaal ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Inhoud en doel van het project

Er is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het uitbreiden van de horeca activiteiten in een bestaande loods bij de Koningshoeve op het perceel Botweg 1b in Klaaswaal. Dit past niet binnen het geldende bestemmingsplan.

Voornemen omgevingsvergunning verlenen

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard hebben het voornemen om de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen. Dit doet zij door af te wijken van het bestemmingsplan met gebruikmaking van het zogenaamde ‘Wabo-projectbesluit’ (artikel 2.1, lid 1 onder c Wet algemene bepalingen Omgevingsrecht).

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende liggen met ingang van 29 mei 2021 tot en met 9 juli 2021 ter inzage. U kunt de stukken bekijken via de volgende website:www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.OV–ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij:

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Botweg 1b Klaaswaal’.

Vragen?

Voor vragen over de ontwerp omgevingsvergunning kunt u terecht bij Sabine Voskamp. Te bereiken via e-mail: sabine.voskamp@gemeentehw.nl of via het telefoonnummer 088-647 14 75.

Naar boven