Rectificatie ontwerp besluit omgevingsvergunning en publicatie Ontwerpbesluiten Limmerweg nabij 7 in Egmond Binnen

Logo Bergen (NH)

In de publicatie van 21 mei 2021 is onderstaand ontwerpbesluit voor een omgevingsvergunning gepubliceerd. Dit is niet correct en wordt bij deze gerectificeerd.

Gemeente Bergen, - ontwerpbesluit Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Limmerweg (sectie C 2824) in Egmond Binnen het bouwen van een bedrijfspand, verzenddatum 6 mei 2021 (WABO2001848) Dit ontwerpbesluit ligt vanaf 24 mei 2021 zes weken ter inzage. Tijdens deze termijn kan een ieder hierover zijn zienswijze indienen bij de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Het juiste ontwerpbesluit over de Limmerweg in Egmond Binnen treft u hieronder aan.

Ontwerpbesluiten Limmerweg nabij 7 in Egmond Binnen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen NH geven op grond van artikel 3.31 derde lid, onder b, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van het feit dat vanaf 31 mei 2021 de ontwerpen van de volgende besluiten gedurende 6 weken ter inzage liggen:

- Het ontwerpbestemmingsplan voor een agrarisch bouwvlak met bedrijfswoning op het perceel Limmerweg nabij 7 in Egmond Binnen.

- De ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een bedrijfspand op het adres Limmerweg (sectie C 2824) in Egmond Binnen.

Het conform artikel 3.30 van de Wro gecoördineerd laten verlopen van de voorbereiding en bekendmaking van de op aanvraag of ambtshalve te nemen besluiten voor de realisatie van toekomstige ontwikkelingen is mogelijk, nu het project valt binnen de op basis van artikel 3.30, eerste lid, van de Wro aangewezen categorieën van gevallen.

Inhoud bestemmingsplan en omgevingsvergunning

Het ontwerp bestemmingsplan Limmerweg nabij 7 Egmond Binnen voorziet in een agrarisch bouwvlak en daarmee de vestiging van een agrarisch bloembollenbedrijf. Het bestemmingsplan maakt ook een bedrijfswoning mogelijk, deze woning zal niet direct worden gerealiseerd maar in een later stadium. De ontwerp omgevingsvergunning gaat over het bouwen van een bedrijfspand.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

De ontwerpbesluiten en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 31 mei 2021 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.BPG09018Limmwgnab7-B001. Hiernaast zijn de stukken digitaal te vinden op de website van de gemeente Bergen www.bergen-nh.nl. Vanwege de corona pandemie zijn de genoemde stukken alleen op afspraak fysiek in te zien op het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4, 1817 MR Alkmaar. Wij vragen u in dat geval contact op te nemen met Leonie Kok via 088-909 7495 of leoniekokbrink@debuch.nl.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op de ontwerpbesluiten. Zienswijzen over het bestemmingsplan kunt u indienen bij de gemeenteraad en zienswijzen over de omgevingsvergunning bij het college.

Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de raad dan wel college van Bergen NH, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijze Limmerweg nabij 7, Egmond Binnen’ en te vermelden over welk ontwerpbesluit(en) de zienswijze gaat. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Leonie Kok via 088-909 7495 of leoniekokbrink@debuch.nl. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leonie Kok, beleidsmedewerker Plannen en Projecten van de gemeente Bergen NH, via 088-909 7495 of leoniekokbrink@debuch.nl.

Bergen NH, 28 mei 2021

Naar boven