Vaststelling bestemmingsplan Vledder-Vledderweg 35

Logo Westerveld

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad op 26 april 2021 heeft besloten om het bestemmingsplan “Vledder -Vledderweg 35” ongewijzigd vast te stellen. Het vastgestelde digitale bestemmingsplan heeft planidentificatie NL.IMRO.1701.526PHZVledderwg35-0002 en voorziet in een herontwikkeling van de camping op het perceel Vledderweg 35 in Vledder (Hoeve Erica).

Ter inzage: het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 27 mei 2021 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis in Diever. In verband met de coronacrisis is het alleen mogelijk het bestemmingsplan op afspraak in te zien. Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn vanaf 27 mei 2021 ook te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website.

Beroep: vanaf 27 mei 2021 tot en met 7 juli 2021 kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn of haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Het beroepschrift wordt gericht aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Graag het zaaknummer 273911 vermelden.

Voorlopige voorziening: het besluit van de gemeenteraad treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt, kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Als binnen deze termijn een verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Contact: cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0521.

Naar boven