Kennisgeving besluit b1736 Heuvelberg 20 te Erp

Logo Meierijstad

 

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 5 onder a., van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

 

Op 16 april 2021 heeft Van den Tillaart B.V. Heuvelberg 20 te Erp medegedeeld dat hij voornemens is nieuwe dierplaatsen op te richten voor vrouwelijk jongvee tot 2 jaar en voor melkkoeien in bestaande stallen aan Heuvelberg 20 te Erp. Deze activiteiten zijn onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

 

Burgemeester en wethouders van Meierijstad hebben besloten dat door Van den Tillaart B.V. géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit. Naar de mening van burgemeester en wethouders van Meierijstad leiden de voorgenomen activiteiten, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

 

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 27 mei 2021 gedurende zes weken ter inzage op het stadhuis van de gemeente Meierijstad in Veghel. De stukken kunt u digitaal opvragen via het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving.

 

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wabo aan de orde worden gesteld.

 

 

Meierijstad, mei 2021

Burgemeester en wethouders van Meierijstad

Naar boven