Gemeente Vlaardingen – gewijzigde vaststelling bestemmingsplan - Westwijk

Logo Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 mei 2021 het bestemmingsplan Westwijk gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in actuele planologische regeling voor de Westwijk gebaseerd op de bestaande situatie waarbij tevens enkele toekomstige ontwikkelingen zijn mogelijk gemaakt met een wijzigingsbevoegdheid of uitwerkingsplicht.

Het raadsbesluit ligt met het bestemmingsplan en de overige stukken die aan het besluit ten grondslag liggen met ingang van vrijdag 28 mei 2021 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage op de volgende locatie:

Op aanvraag bij het Stadskantoor aan het Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 08.00 – 17.00 uur.

Vanwege corona is het stadskantoor alleen toegankelijk op afspraak. Deze kan worden ingepland via www.vlaardingen.nl Het raadsbesluit en het bestemmingsplan zijn tevens in digitale vorm in te zien via de raadsagenda van 20 mei 2021 op de gemeentelijke website www.vlaardingen.nl en www.officielebekendmakingen.nl als ook digitaal raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. De planidentificatie is NL.IMRO.0622.0253bpWest2014-0030.

Beroep

Gedurende voornoemde termijn van 6 weken, van vrijdag 28 mei 2021 tot en met donderdag 8 juli 2021, kan tegen het vaststellingsbesluit van 20 mei 2021, beroep worden ingesteld door een belanghebbende bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, die:

a. tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt;

b. aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig art. 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

Tegen de bij vaststelling gewijzigde onderdelen van het plan staat beroep open voor iedere belanghebbende.

Tevens is het mogelijk gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien een spoedeisend belang zulks vereist. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Vlaardingen, 27 mei 2021

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

 

Naar boven