Ontwerpbesluit omgevingsvergunning herbouwen landhuis met aanbouw, bouwen carport, tuinkas en zwembad en gedeeltelijk revitaliseren tuin Noordereinde 50 te ’s-Graveland

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijdemeren maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van de artikelen 2.10 en 2.12, eerste lid, onder a, sub c, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het herbouwen van een landhuis met aanbouw en het bouwen van een carport, tuinkas en zwembad en het gedeeltelijk revitaliseren van de tuin op het perceel Noordereinde 50 te ’s-Graveland.

 

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

1. bouwen (artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo);

2. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1 onder c, Wabo).

 

Verklaring van geen bedenkingen

Onderdeel van deze procedure is een door de gemeenteraad afgegeven besluit verklaring van geen bedenkingen (vvgb).

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de vvgb liggen met ingang van 20 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken kunt u inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl door te zoeken op Noordereinde 50 te ’s-Graveland.

 

Zienswijzen

Vanaf 21 januari 2021 tot en met 3 maart 2021 kunnen belanghebbende schriftelijke zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Tevens kunt u een zienswijze tegen vvgb indienen bij de gemeenteraad van Wijdemeren, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht.

Om te zijner tijd beroep in te kunnen stellen tegen de omgevingsvergunning dient u een zienswijze te hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit.

 

Naar boven