Ontwerp-wijzigingsplan Herenweg 129 (dubbele carport) ter inzage

Logo Heemstede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede maken op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan voor het plaatsen van een carport aan de Herenweg 129 voor een periode van zes weken (met ingang van 27 mei 2021) voor eenieder ter inzage ligt.

Waarvoor is dit plan opgesteld?

Initiatiefnemer is voornemens om aan de bestaande privéwoning aan de Herenweg 129 te Heemstede een dubbele carport te realiseren. De huidige carport is oud en zeer eenvoudig gemaakt van kunststof golfplaten. De huidige situatie is juridisch gezien niet geregeld, maar omdat deze sinds 1980 aanwezig is, valt deze onder het overgangsrecht. De initiatiefnemer wenst de huidige carport uit te breiden naar een dubbele carport. Hiervoor moeten de bouwvlakken worden gewijzigd. Daarvoor dient dit wijzigingsplan.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerp-wijzigingsplan is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0397.WPHerenweg129-0101. Ook ligt het ontwerp gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende bovengenoemde termijn (dus tot en met 7 juli 2021) kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over het ontwerp-wijzigingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via e-mail gemeente@heemstede.nl. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw E. Suijk. Haar gegevens vindt u hieronder. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-wijzigingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw E. Suijk, van de afdeling Ruimtelijk Beleid, via telefoonnummer 023-5485753 of e-mail e.suijk@heemstede.nl.

Naar boven