Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning Sanitaire voorziening Haven van Heemstede ter inzage

Logo Heemstede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede maken bekend dat de gemeenteraad op 22 april 2021 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven voor het plaatsen van een sanitaire voorziening in de Haven van Heemstede op de verlaagde kade aan de Havenstraat. Voor het plaatsen van de voorziening is een omgevingsvergunning nodig, omdat deze in strijd is met het geldende bestemmingsplan ‘Havendreef’.

Overeenkomstig het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) legt het college van burgemeester en wethouders de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende een periode van 6 weken (met ingang van 27 mei 2021) voor eenieder ter inzage.

Na de terinzagelegging vraagt het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad om een definitieve verklaring van geen bedenkingen af te geven en neemt zij een definitief besluit op de aanvraag omgevingsvergunning.

Waar kunt u de stukken inzien?

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning zijn digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0397.OVsanitairhaven-0101. Ook liggen de ontwerpen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende bovengenoemde termijn (dus tot en met 7 juli 2021) kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via e-mail gemeente@heemstede.nl. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw E. Suijk. Haar gegevens vindt u hieronder. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw E. Suijk, van de afdeling Ruimtelijk Beleid, via telefoonnummer 023-5485753 of e-mail e.suijk@heemstede.nl.

Naar boven