Ontwerpbestemmingsplan en Ontwerp-omgevingsvergunning ‘Nieuwe Zandweg 11 Linschoten’

Logo Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan met ingang van 26 mei 2021 voor iedereen ter inzage ligt voor zienswijzen. Met toepassing van de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening wordt gelijktijdig de ontwerp-beschikking om omgevingsvergunning voor de bouw van een woning op het gelijknamige adres.

Ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Nieuwe Zandweg 11 Linschoten’ voorziet in een planologische regeling voor de percelen kadastraal bekend als Linschoten, sectie B, nummers 2696, 3147 (deels) en 3223 (deels) om de bestemming van “Groen” om te zetten naar “Maatschappelijk” en “Wonen” en de aanwezige bestemming “Maatschappelijk” gedeeltelijk om te zetten naar “Tuin”. Hiermee wordt de uitbreiding van de begraafplaats en de bouw van een pastorie mogelijk binnen deze planlocatie.

Ontwerp-omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders hebben op 18 mei 2021 een ontwerp-beschikking verleend voor een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het bouwen van een nieuwe ‘pastoriewoning’ op het adres Nieuwe Zandweg 11 te Linschoten.

Zienswijzen

Met ingang van 26 mei 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan, inclusief bijbehorende stukken, en de ontwerp-beschikking om omgevingsvergunning voor de bouw van een woning op de gelijknamige locatie, inclusief het definitieve ontwerp bouwplan, gedurende 6 weken (tot en met 7 juli 2021) ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Kasteelplein 5 te Montfoort (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00). Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0335.BPNieuweZandweg11-ON01).

Tijdens deze termijn kan iedereen een reactie indienen ten aanzien van dit plan. Deze schriftelijke reacties (geen e-mail) worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG in Montfoort, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Zandweg 11’. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer J. Wijnakker van de gemeente Montfoort via 0348- 476 400.

Montfoort 26 mei 2021

College van burgemeester en wethouders, Gemeente Montfoort

Naar boven