Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Ontginningsweg 11 Opende

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van gemeente Westerkwartier maken bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning met zaaknummer Z202100810, Ontginningsweg 11 Opende met afwijking ex artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo te verlenen.

Inhoud van het plan

Er is omgevingsvergunning aangevraagd voor het vestigen van een kraanverhuur, grond-, loon- en groenwerkbedrijf en het oprichten van een loods ten behoeve van stalling van het materieel en het verrichten van kleine reparatiewerkzaamheden. De vestiging van het bedrijf en het bouwen van de loods zijn op grond van de geldende bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Agrarisch’ op het perceel niet toegestaan. Middels een omgevingsvergunning kan medewerking aan de aanvraag worden verleend.

Ter inzage

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt vanaf 27 mei 2021 t/m 8 juli 2021 gedurende zes weken tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), locatie Zuidhorn, Hooiweg 9.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet worden voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek.

Voor inlichtingen of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KCC (tel. 14 0594).

Naar boven