Ontwerpbestemmingsplan Zomerdijkje 13a, Egmond aan den Hoef

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zomerdijkje 13a, Egmond aan den Hoef’ ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming van agrarisch naar wonen. In ruil voor sloop van de agrarische bedrijfsbebouwing mag één extra woning worden gebouwd.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van maandag 31 mei gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.BPG09021Zomerd13a-B001. Hiernaast zijn de stukken te vinden via www.bergen-nh.nl.

Wilt u de stukken fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen met het Team Plannen & Projecten via telefoonnummer 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van het gemeentehuis beperkt. Het bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis van Bergen (NH), Jan Ligthartstraat 4, 1817 MR Alkmaar.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Bergen (NH), postbus 175, 1860 AD Bergen, onder vermelding van ‘Zienswijze bestemmingsplan Zomerdijkje 13a, Egmond aan den Hoef’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het Team Plannen en Projecten, tel. 072 – 888 0000. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen (NH), tel. 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl.

Bergen (NH), 28 mei 2021

Naar boven