Ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Transportweg 14 te Marum

Logo Westerkwartier

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartiermaakt bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning met zaaknummer Z202003633, te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), aan:

- ReFood B.V., Transportweg 14, 9363 TL Marum, voor het oprichten van een inrichting (oprichting, artikel 2.1 lid 1 onder e Wabo).

Inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 27 mei 2021 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Westerkwartier, locatie Zuidhorn aan de Hooiweg 9 in Zuidhorn.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de heer M. van der Meulen van de Omgevingsdienst Groningen via telefoonnummer 0598 788 347.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer M. van der Meulen van de Omgevingsdienst Groningen via telefoonnummer 0598 788 347.

Naar boven