Ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiële herziening Bedrijventerreinen Teylingen, Veerpolder 53, Warmond’ ter inzage

Logo Teylingen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Teylingen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiële herziening Bedrijventerreinen Teylingen, Veerpolder 53, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud van het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het verplaatsen van het bouwvlak van de bedrijfswoning binnen de locatie Veerpolder 53 in Warmond.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 27 mei 2021 tot en met woensdag 7 juli 2021 ter inzage.

Inzien van het ontwerpbestemmingsplan

Een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan is in te zien in het gemeentekantoor in Sassenheim. Vanwege de coronamaatregelen werken we alleen nog op afspraak. 

Wilt u langskomen in het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 te Sassenheim, om het ontwerpbestemmingsplan in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met Ron van der Geest via telefoonnummer 14 0252.

De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder ‘inwoners en ondernemers’ – ‘Bouwen en Wonen’ – ‘Bestemmingsplannen’- ‘Ter inzage’ – ‘1e Partiële herziening Bedrijventerreinen Teylingen, Veerpolder 53, Warmond’ vindt u een directe link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijzen

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoonnummer 14 0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mailadres: gemeente@teylingen.nl.

Informatie

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact opnemen met Ron van der Geest van het domein Ruimte via 14 0252.

 

Naar boven