Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Wapen van Bemmel’

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat, gelet op het bepaalde in de Inspraakverordening van de gemeente Lingewaard, het volgende voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

Voorontwerpbestemmingsplan ‘Wapen van Bemmel’

Het voorontwerpbestemmingsplan maakt de ontwikkeling van 21 appartementen mogelijk op de locatie Dorpsstraat 52a in Bemmel. Het voormalige zalencentrum aan de achterzijde van het grandcafé-restaurant wordt gesloopt. Om dit planologische mogelijk te maken, wordt de bestemming gewijzigd van ‘Horeca’ naar ‘Wonen’.

Waar ter inzage?

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Wapen van Bemmel’ met bijbehorende stukken wordt met ingang van donderdag 27 mei tot en met woensdag 7 juli 2021 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

  • 1.

    Het digitale voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.249-ON01) of via http://www.officielebekendmakingen.nl

  • 2.

    Het analoge voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Tijdens openingstijden kunt u de stukken inzien.

Wilt u reageren?

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen inwoners van de gemeente Lingewaard en overige belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie indienen bij burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Als u een mondelinge inspraakreactie wilt geven, kunt u – tot en met woensdag 7 juli 2021 - telefonisch contact opnemen met Klantcontactcentrum via telefoonnummer (026) 32 60 111.

Informatieavond

Medio juni wordt een informatieavond georganiseerd waarbij u informatie over het plan kunt krijgen en vragen kunt stellen aan medewerkers van de gemeente Lingewaard. De locatie en het tijdstip hiervan worden nader bepaald. In verband met het Coronavirus wordt bekeken of deze informatieavond digitaal of fysiek plaatsvindt.

Bemmel, 26 mei 2021

Naar boven