Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied herziening 2020, Zandweg 4a’ (BP1218), met ontwerpbesluit Wet geluidhinder en anterieure overeenkomst, Maasdriel

Logo Maasdriel

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om één vrijstaande woning met bijbehorende bijgebouwen op te richten op de locatie aan de Zandweg 4a te Ammerzoden op het perceel kadastraal bekend als gemeente Ammerzoden sectie M nummer 1478. Het eerder toegekende bouwvlak voor het oprichten van een woongebouw voor twee wooneenheden zal met het voorliggende plan komen te vervallen.

Inzien

Van 27 mei tot en met 7 juli 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1218-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0263.BP1218-ON01/

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpplan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1218' aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer S. Bosch.

Bekendmaking ontwerpbesluit wet geluidhinder

Ten behoeve van het bovengenoemde voornemen voor het oprichten van één vrijstaande woning aan de Zandweg 4a te Ammerzoden is het college van Maasdriel van plan een hogere geluidsbe­lasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vast te stellen.

Inzien

Het ontwerpbesluit en het verzoek voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n) ligt in dezelfde periode van 27 mei tot en met 7 juli 2021 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeen­tehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen over het ontwerpbesluit bij het college van Maasdriel, Post­bus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij ontvangen uw zienswijzen bij voorkeur schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk! Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer S. Bosch.

Publicatie anterieure overeenkomst Zandweg 4a te Ammerzoden

Het college maakt ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24, lid 3, Wro bekend dat zij op 11 mei 2021 een anterieure overeenkomst ex art. 6.24, lid 1, Wro heeft gesloten voor eerder genoemde locatie aan de Zandweg 4a te Ammerzoden, kadastraal bekend als gemeente Ammerzoden sectie M nummer 1478. Omdat deze overeenkomst is aangegaan voordat een bestemmingsplan van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure (voorafgaande) overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over een eventuele toekomstige woningbouwontwikkeling van de locatie en over de vergoeding van de kosten die de gemeente maakt vanwege de planologische medewerking die zij voornemens is te verlenen.

Met ingang van 27 mei tot en met 7 juli 2021 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Kerkdriel (Kerkstraat 45). Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer S. Bosch.

Kerkdriel, 26 mei 2021

Naar boven