Gemeente Voorschoten - Bestemmingsplan Korte Vliet-Leidseweg Noord deel Noord gewijzigd vastgesteld.

Logo Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Voorschoten het bestemmingsplan Korte Vliet-Leidseweg noord deel noord op 29 april 2021 gewijzigd heeft vastgesteld. Deze wijzigingen, die naar aanleiding van ingebrachte zienswijzen zijn doorgevoerd, zijn vermeld in de Nota van wijzigingen bij het raadsbesluit.

Tegelijkertijd met het bestemmingsplan voor de herontwikkeling van de Intratuinlocatie is het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden voor wegverkeerslawaai genomen.

Het bestemmingsplan Korte Vliet-Leidseweg noord deel noord heeft betrekking op de realisatie van 129 woningen en de aanleg van een gebiedsontsluitingsweg aan de noordkant van Voorschoten.

Het bestemmingsplan en het besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder liggen vanaf 21 mei 2021 tijdens openingstijden voor iedereen ter inzage bij het klantcontactcentrum van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten. Het bestemmingsplan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast zijn alle besluiten beschikbaar gesteld op www.voorschoten.nl onder inwoners\actuele projecten\herontwikkeling Intratuinlocatie.

 

Beroep

Bent u het niet eens met deze besluiten en bent u belanghebbende? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van 21 mei 2021 tot en met 2 juli 2021 gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt dient te worden meegezonden.

Op grond van artikel 11 van het Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet moeten de beroepsgronden in het beroepschrift worden opgenomen. Het beroep wordt niet-ontvankelijk verklaard als binnen de beroepstermijn geen beroepsgronden zijn ingediend. Na afloop van de beroepstermijn kunnen de beroepsgronden niet meer worden aangevuld.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

 

 

Burgemeester en wethouders van Voorschoten, Voorschoten, 19 mei 2021

Naar boven