Bekendmaking vaststelling ‘Wijzigingsplan Mijlstraat 68, Lennisheuvel’

Logo Boxtel

 

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in de vergadering van 11 mei 2021 het ‘Wijzigingsplan Mijlstraat 68, Lennisheuvel’ gewijzigd heeft vastgesteld.

 

Gewijzigde vaststelling ‘Wijzigingsplan Mijlstraat 68, Lennisheuvel

Het ‘Wijzigingsplan Mijlstraat 68, Lennisheuvel’ maakt de realisatie van één vrijstaande woning mogelijk. Er is gebruik gemaakt van de wijzigingsbevoegdheid in het moederplan ‘Lennisheuvel’, vastgesteld op 26 februari 2013, dat het opnemen van een bouwvlak in de bestemming ‘Wonen’ mogelijk maakt als voldaan is aan de wijzigingsvoorwaarden.

 

Er zijn geen zienswijzen ontvangen op het ontwerpwijzigingsplan dat van 12 november tot en met 23 december 2020 ter inzage heeft gelegen. Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan door het college van B&W gewijzigd vastgesteld. De interne controle hebben geleid tot diverse ambtelijke aanpassingen van het wijzigingsplan. De aanpassingen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan zijn opgenomen in de Nota van wijzigingen. Enkele wijzigingen betreffen het in overeenstemming brengen van de regels met het vastgestelde Paraplubestemmingsplan Kamerbewoning Boxtel en de actualisatie van de Aeriusberekening. Voor een volledig overzicht van de wijzigingen verwijzen wij u naar de Nota van wijzigingen waarin de wijzigingen zijn vermeld.

 

Terinzagelegging

Het besluit van het college van B&W en het vastgestelde ‘Wijzigingsplan Mijlstraat 68, Lennisheuvel’ liggen met ingang van woensdag 26 mei tot en met woensdag 7 juli 2021 zes weken ter inzage. Het wijzigingsplan is in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer

NL.IMRO.0757.WZ08Mijlstr68-VST1 .

 

Het besluit van het college van B&W en het vastgestelde wijzigingsplan liggen ook in kopie ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m woensdag van 8:30 tot 17:00 uur, donderdag van 8:30 tot 19:30 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur. Raadpleeg www.boxtel.nl voor de actuele openingstijden in verband met het coronavirus.

 

 

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de beroepstermijn (van donderdag 27 mei tot en met woensdag 7 juli 2021 staat tegen de vaststelling van het wijzigingsplan rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. U kunt ook beroep instellen als u geen belanghebbende bent, maar wél tijdig een zienswijze heeft ingediend. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

 

Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor meer informatie hierover wordt verwezen naar de website van de Raad van State.

 

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding niet. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Griffierechten

Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover zie de website van de Raad van State.

 

Boxtel, 26 mei 2021

 

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

 

De secretaris,

A. Kraal

 

De burgemeester,

R.S. van Meygaarden

 

 

Naar boven