Bekendmaking coördinatiebesluit bouwplan Denneweg/Duinroosweg te Callantsoog

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 11 mei 2021 de raad van de gemeente Schagen heeft besloten dat de realisatie van 17 woningen met bijbehorende bouwwerken en (parkeer)voorzieningen en de herinrichting van de groenstrook met vijver op het perceel aan de Denneweg/Duinroosweg te Callantsoog, kadastraal bekend gemeente Callantsoog, sectie D, nummers 2039 (ged.) en 2489 (ged.) overeenkomstig artikel 3.30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening wordt aangemerkt als een geval waarin de voorbereiding en bekendmaking van een bestemmingsplan wordt gecoördineerd met de voorbereiding en bekendmaking van de volgende besluiten:

 

  • 1.

    besluiten op een aanvraag om een omgevingsvergunning op grond van artikel 2.1 of 2.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht;

  • 2.

    besluiten op een aanvraag om een vergunning of ontheffing op grond van de Wet natuurbescherming, waaronder in ieder geval een vergunning als bedoeld in artikel 2.7 lid 2 Wet natuurbescherming.

Door toepassing te geven aan de coördinatieregeling vindt de voorbereiding en bekendmaking van de in het coördinatiebesluit aangewezen besluiten gecoördineerd plaats volgens de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Voor een ieder bestaat vervolgens de mogelijkheid om zienswijzen in te brengen tegen één of meerdere ontwerpbesluiten.

Dit coördinatiebesluit treedt in werking op de eerste dag na deze bekendmaking. Tegen dit besluit om de coördinatieregeling toe te passen staat geen bezwaar of beroep open.

Nadere informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210 400 of via e-mail Postbus8@schagen.nl.

 

Naar boven