Verleende omgevingsvergunning ‘Oude Baan 36’

Logo Best

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend de bouw van een bedrijfswoning, het legaliseren van de bedrijfsactiviteiten op het achterterrein en het aanleggen van landschappelijke inpassing aan de Oude Baan 36.

Terinzagelegging

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 26 mei voor een periode van 6 weken ter inzage. De omgevingsvergunning is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl onder het adres Oude Baan 36. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl.

Beroepsmogelijkheid

Alleen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht met betrekking tot het ontwerpbesluit kunnen tot en met 7 juli 2021 beroep instellen bij de rechtbank Oost Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, tenzij wordt aangetoond dat men redelijkerwijs daartoe niet in staat is geweest of wanneer het uiteindelijke besluit afwijkt van het voornemen.

Verzoek om voorlopige voorziening

Soms heeft een besluit onherstelbare gevolgen. Dan kunt u niet wachten tot de rechter een beslissing neemt op uw beroepschrift. In zo’n geval kunt u aan de rechter vragen om snel een voorlopige uitspraak te doen. Dit noemen we een “voorlopige voorziening”. Een verzoek om een voorlopige voorziening stuurt u naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Heeft u vragen over de ontwerp omgevingsvergunning neemt u dan contact op met Margo Mutsaers via telefoonnummer 14 0499.

 

Best, 25 mei 2021

Burgemeeste en wehouders gemeente Best

Naar boven