Ontwerp-weigering omgevingsvergunning ‘Aarleseweg 34’

Logo Best

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best maakt bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.1, 2.2 en artikel 2.10 tot en met 2.21 en artikel 2.27 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te weigeren voor het realiseren van een KI-station en een hondenfokkerij aan de Aarleseweg 34.

De aanvraag betreft de volgende activiteiten:

  • 1.

    Bouwen van een bouwwerk;

  • 2.

    Bouwen in strijd met het bestemmingsplan;

  • 3.

    Milieu.

Ter inzage omgevingsvergunning

Op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht, ligt de ontwerp-weigering omgevingsvergunning ‘Aarleseweg 34’ en bijbehorende stukken vanaf 26 mei gedurende zes weken ter inzage. De ontwerp-weigering omgevingsvergunning is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl onder het adres Aarleseweg 34. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl.

Zienswijze indienen

In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen de ontwerp-weigering omgevingsvergunning. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met Margo Mutsaers via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Heeft u vragen over de ontwerp-weigering omgevingsvergunning neemt u dan contact op met Margo Mutsaers via telefoonnummer 14 0499.

Best, 25 mei 2021

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven