Ontwerpbesluit omgevingsvergunning tweede fase voor het oprichten van drie woonvilla’s aan Park Vronesteyn 12B in Voorburg

Logo Leidschendam-Voorburg

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning tweede fase te verlenen voor het oprichten van drie woonvilla’s aan Park Vronesteyn 12B in Voorburg.

Voorafgaand aan de omgevingsvergunning tweede fase is op 12 januari 2021 een omgevingsvergunning eerste fase voor het afwijken van het bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) verleend. De aanvraag tweede fase ziet nu op de bouwactiviteit en aanlegactiviteit.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning tweede fase ligt vanaf 20 mei 2021 voor zes weken digitaal ter inzage bij het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). Het ontwerpbesluit en de ontwerptekeningen van de woningen zijn in te zien op www.overheid.nl. De overige gegevens (o.a. technische bescheiden) zijn op te vragen via vergunningen@lv.nl of via het telefoonnummer 14 070 (zaaknummer 692934).

Zienswijze

Tijdens de ter inzage termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning tweede fase dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14070, vermeld hierbij zaaknummer 692934.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven