Ontwerpbestemmingsplan “Vijfde herziening bestemmingsplan buitengebied Zundert”

Logo Zundert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 20 mei 2021 voor de duur van zes weken op het Raadhuis aan de Markt 1 te Zundert, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Vijfde herziening bestemmingsplan buitengebied Zundert”. Het plan is tevens digitaal te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en/of via www.zundert.nl onder “Verbouwen en verhuizen, bestemmingsplannen, (voor)ontwerp”.

 

Inhoud in het kort.

In het bestemmingsplan zijn de volgende locaties opgenomen, waarvoor kleine aanpassingen in het bestemmingsplan worden doorgevoerd.

Hazeldonksestraat 17 Rijsbergen, Palmbosstraat 6 Klein-Zundert, Kruispad 3 Rijsbergen, Wildertstraat 11 Zundert, Rustenburgstraat 2a Zundert, Kruispad 4a en 6 Rijsbergen, Bigtelaar 2 Rijsbergen, Overasebaan 43 Rijsbergen, Lepelstraat 11 Achtmaal, Nieuw Ginnekensebaan 2 Rijsbergen, Kaarschotsestraat 9 en 11 Rijsbergen, Sint Willebrordusstraat 1, 2a en 3 Klein-Zundert, Laguitensebaan 49 Rijsbergen, Kaarschotsestraat 14 en De Lange Dreef 7 Rijsbergen, Weduwestraat 16 Wernhout, Minoorstraat 2, 2a en 5 Wernhout.

 

Terinzagelegging

Het ontwerp-bestemmingsplan kan van 20 mei 2021 tot en met 30 juni 2021 worden ingezien op het raadhuis van de gemeente Zundert. Maak voor deze mogelijkheid graag twee dagen van tevoren telefonisch een afspraak in verband met de geldende corona-maatregelen. De stukken zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0879.VIHBPBuitengebied-OW01). of via www.zundert.nl onder Verbouwen en verhuizen – Bestemmingsplannen.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Zundert (Postbus 10.001,4880 GA Zundert). Uw zienswijze moet binnen de hiervoor genoemde termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingediend. U kunt hiervoor een afspraak maken via tel. 076 - 596 5600.

Naar boven