Ontwerpbestemmingsplan ‘Pruimendijk 164 - 170’, ontwerpbesluit hogere waarde en beeldkwaliteitsplan ter inzage

Logo Ridderkerk

De locatie van de vroegere manege (Pruimendijk 164 – 170) wordt opnieuw ontwikkeld. Er worden 8 nieuwe woningen gebouwd. Daarnaast wordt een gedeelte van het gebied ingericht als openbaar toegankelijk gebied. Om beide ontwikkelingen mogelijk te maken moet een nieuw bestemmingsplan gemaakt worden.

Gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ligt een ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage. Ook ligt het beeldkwaliteitsplan ter inzage. 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarden en het beeldkwaliteitsplan liggen vanaf 21 mei 2021 tot en met 1 juli 2021 ter inzage.

  • De stukken zijn online te raadplegen via www.ridderkerk.nl/ter-inzage;

  • Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO code: NL.IMRO.0597.BPPruimendijk164‐OW01;

  • Als u de stukken op papier wilt raadplegen kunt u een afspraak maken met het Servicecentrum via de website van de gemeente.

Zienswijze

Uw eventuele zienswijze (reactie) stuurt u binnen de hierboven genoemde termijn aan de gemeenteraad, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. Graag onder vermelding van ‘zaaknummer 314084’ en de naam van het desbetreffende besluit of document waar u op wilt reageren.

U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor maakt u een afspraak met de heer M. Rienks via telefoonnummer 0180-451 221. Een brief heeft onze voorkeur. 

Aanmelden digitale inloopavond donderdag 10 juni

Op donderdag 10 juni 2021 kunt u een digitale inloopavond bezoeken over dit ontwerpbestemmingsplan. De avond begint om 20:00 uur. U kunt dan vragen stellen en in gesprek gaan met de aanwezigen. U meldt zich aan door uiterlijk op 9 juni een e-mail te sturen naar m.rienks@ridderkerk.nl. U krijgt dan op 10 juni de link toe gemaild.

Naar boven