Ontwerp-omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor bouwen acht recreatiewoningen in recreatiepark VeerseKreek te Wolphaartsdijk

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes maken bekend dat zij het voornemen hebben, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3°, en paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van acht recreatiewoningen in het recreatiepark VeerseKreek, gevestigd aan de Veerweg 48 in Wolphaartsdijk.

Het initiatief past niet in het geldende bestemmingsplan “Camping de Veerhoeve”, omdat de acht recreatiewoningen zijn gesitueerd op gronden waaraan in het bestemmingsplan de functieaanduidingen “groen” en “bedrijfswoning” zijn toegekend. Het bestemmingsplan laat ter plaatse van deze aanduidingen het bouwen van recreatiewoningen niet toe. Burgemeester en wethouders zijn van plan met de omgevingsvergunning af te wijken van het bestemmingsplan.

Met ingang van 20 mei 2021 ligt het ontwerp van de te verlenen omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage. De ontwerpbeschikking is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.OVLW01-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan, indien nodig, ook in het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Goes, Postbus 2118, 4460 MC Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met Peter Daniëlse via p.danielse@goes.nl.

Naar boven