Ontwerpbestemmingsplan ‘Heirweg 4a, Garminge en Oranjekanaal N.Z. 37, Zuidveld’

Logo Midden-Drenthe

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Heirweg 4a, Garminge en Oranjekanaal N.Z. 37, Zuidveld’ met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 20 mei 2021 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied wordt begrensd door de percelen, Heirweg 4a te Garminge en Oranjekanaal N.Z. 37 te Zuidveld. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is het voornemen om twee compensatiewoningen met bijbehorende bouwwerken te bouwen op het perceel Heirweg 4a te Garminge. Dit plan is gebaseerd op het Ruimte-voor-Ruimte beleid van de gemeente Midden-Drenthe, ter compensatie voor de afbraak van voormalige agrarische bedrijfs-bebouwing aan zowel de Heirweg 4a als op het perceel Oranjekanaal N.Z. 37 te Zuidveld.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731. Heirweg4aGA-ONT1.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur in via het zienswijzenformulier op onze website. Dit kan met ingang van 25 juni 2020. Een reactie op papier richt u aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maak voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

 

Informatie

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Erik Eefting van het team Omgeving en Veiligheid van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 92 20, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

 

Naar boven