Ontwerpbestemmingsplan Harmen Vosweg - Ruiterweg

Logo Laren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Harmen Vosweg- Ruiterweg (NL.IMRO.0417.BPHVRW-On01) ter inzage ligt.

Inhoud planHet ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het realiseren van 8 sociale huurwoningen ter plaatse van een locatie gelegen tussen de Harmen Vosweg en de Tweede Ruiterweg in Laren met daarbij behorende parkeerplaatsen alsmede een dierenweide. Op de locatie staan nu 2 sociale huurwoningen. Deze 2 woningen worden gesloopt.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan wordt vanaf 18 mei t/m 28 juni ter inzage gelegd. U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf die datum raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. Hiervoor moet u een afspraak maken bij het klantcontact-centrum van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035.

Tijdens de ter inzage legging kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Laren (Postbus 71, 3755 ZH, Eemnes). Als u een mondelinge zienswijze wilt indienen kunt u bellen met mevrouw N. van Beek of de heer H. de Jong van de BEL Combinatie om een afspraak in te plannen. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

Laren, mei 2021

 

Naar boven