Kennisgeving besluit “tijdelijke losvoorziening voor de duur van 1 jaar ten behoeve van het bouwrijp maken van de Bloemendalerpolder op de locatie gelegen aan het Kanaalpad ter hoogte van de Zuiderzeelaan nabij nr. 83 in Weesp”

Logo Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij in het kader van de Wabo voor afwijking van het bestemmingsplan en het onderdeel bouwen een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, eerste lid, onder a, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een planologische regeling (artikel 2.1, eerste lid, onder c, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht), in samenhang met artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, om af te wijken van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’;

ten behoeve van een tijdelijke losvoorziening ten behoeve van het bouwrijp maken van de Bloemendalerpolder bestaande uit één vultrechter, aan het eind van de werkweg een transportband, een beschermingsconstructie voor het fietspad, een onderheid platform voor de kraan/grijpmachine met omheining met daarop ook een laad/lostrechter en 4 meerpalen in de oever voor de ligplaats van de schepen in het Amsterdam-Rijnkanaal, langs het fietspad is een hekwerk (met schrikhekplank) geplaatst op de locatie Kanaalpad t.h.v. Zuiderzeelaan nabij nr. 83 te Weesp.

Het besluit omgevingsvergunning (OLO 5616627) en de bijbehorende stukken hebben met ingang van dinsdag 23 maart 2021 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter visie gelegen in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp. Er zijn gedurende de ter inzage legging geen zienswijzen ingebracht.

Als u het niet eens bent met dit besluit dan kunt u binnen zes weken – volgend op de dag van de bekendmaking – een beroepschrift indienen. U kunt het beroepschrift sturen aan de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De kosten hiervan kunt u opvragen bij de rechtbank.

Naar boven