Verleende omgevingsvergunning Stoutenburgerlaan 22/22a

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3◦ van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend om af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied – Oost’ ten behoeve van de bouw van een bedrijfsgebouw aan de Stoutenburgerlaan 22/22a. Voorheen was op deze locatie een groothandel in veevoeder- en akkerbouwproducten aanwezig. Het voormalige bedrijfsgebouw met bedrijfswoning is gesloopt. Het plan is om een nieuw bedrijfsgebouw terug te bouwen, zonder nieuwe bedrijfswoning. Dit nieuwe bedrijfsgebouw is bedoeld voor een bedrijf voor onderhoud en de verhuur van mobiele LED-schermen.

 

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 21 mei 2021 voor een periode van 6 weken (beroepstermijn) ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0307.OV00057-0301).

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen een gemotiveerd beroepschrift indienen over de verleende omgevingsvergunning. Dit kan gedurende de beroepstermijn van vrijdag 21 mei tot en met donderdag 1 juli 2021, bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken Postbus 1605, 3500 DA UTRECHT. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

 

Het besluit treedt in werking op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat het besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. Ook voor de behandeling van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De medewerkers van de rechtbank kunnen u hierover meer informatie geven. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer (030) 223 35 00.

 

Naar boven