Rectificatie

Logo Pijnacker-Nootdorp

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Nieuwkoopseweg 8 Pijnacker ter inzage, Pijnacker-Nootdorp

 

Burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp maken bekend dat ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, met ingang van 18 mei 2021 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (dossiernummer: 020-0797 voor het bouwen van een woning in Pijnacker met de hierbij behorende stukken.

 

Inzien ontwerpbesluit

Door de maatregelen die gelden voor het coronavirus is het niet mogelijk de stukken in te zien op het gemeentekantoor. Wie de wil raadplegen, kan contact opnemen met het secretariaat van het team Ruimte via telefoonnummer 14 015. U kunt dan tegen betaling een papieren versie van het plan toegestuurd krijgen.

 

Zienswijze naar voren brengen:

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door een ieder een zienswijze naar voren worden gebracht over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Dit kan schriftelijk.

 

Tegen het ontwerpbesluit:

Aan burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp, t.a.v. afdeling Ruimte, Belastingen en Gegevensbeheer, team Ruimte, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Vermeld bij uw zienswijze duidelijk de locatie, omschrijving en het dossiernummer van het project.

 

Vervolgprocedure:

Na afloop van de termijn wordt op de omgevingsvergunningaanvraag beslist en deze wordt op de in de gemeente Pijnacker-Nootdorp gebruikelijke wijze bekendgemaakt. Bent u belanghebbende én heeft u tegen het ontwerpbesluit zienswijze naar voren gebracht, dan kunt u tegen de beslissing beroep instellen bij de rechtbank.

 

Pijnacker-Nootdorp,

Burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp

Naar boven