Kennisgeving omgevingsvergunning “Schieveensedijk 13”

Logo Rotterdam

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.1, lid 1, sub a en c in samenhang met artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een serrestal ten behoeve van het stallen van schapen aan de Schieveensedijk 13, te Rotterdam (OMV.20.08.00268).

Inzage

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van

vrijdag 14 mei 2021 tot en met vrijdag 25 juni 2021 ter inzage.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is beschikbaar via de landelijke website www.overheid.nl . De stukken kunnen worden geraadpleegd door bij ‘Berichten over uw buurt’ te zoeken op het adres “Schieveensedijk 13, 3046 NN”.

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om voornoemde stukken in te zien op een gemeentelijke locatie. Als het voor u niet mogelijk is om de stukken via de genoemde website te raadplegen, dan kunt u op werkdagen tussen 10 uur en 12.00 uur contact opnemen met telefoonnummer 06 109 65 074, dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning tot en met

vrijdag 25 juni 2021 beroep instellen.

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep hebt ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 12 mei 2021

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven