BEKENDMAKING TERINZAGELEGGING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘STEDELIJK GEBIED, HONDSBOS 21 REUSEL”

Logo Reusel-De Mierden

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Stedelijk gebied, Hondsbos 21 Reusel’, met ingang van maandag 18 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het plan maakt de realisatie van twee levensloopbestendige woningen op de locatie Hondsbos 21 in Reusel mogelijk. De bestaande bedrijfsbestemming wordt beëindigt en omgezet naar de bestemmingen ‘wonen’ en ‘bos’. Ter compensatie van de te realiseren woningen, wordt een bestaand bijgebouw gesloopt.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Actuele openingstijden kunt u zien op www.reuseldemierden.nl. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1667.BPRhond1027-ON01.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk (let op: géén e-mail!) ter attentie van de gemeenteraad van de gemeente Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA in Reusel;

  • mondeling: na afspraak met Joep Gobbens, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 088 - 4970 186 of via e-mailadres j.gobbens@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Joep Gobbens. U bereikt hem via telefoonnummer 088 - 4970 186 of via e-mail j.gobbens@reuseldemierden.nl.

 

Reusel, 15 januari 2021

het college van burgemeester en wethouders,

mr. R.P.B.M. Brekelmans A.J.M.H. van de Ven

Secretaris Burgemeester

Naar boven