Vaststelling Bestemmingsplan Herontwikkeling Hemschool

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 april 2021 het bestemmingsplan Herontwikkeling Hemschool gewijzigd heeft vastgesteld.

Bestemmingsplan

Het plangebied betreft het perceel aan de Noorder Sluisstraat 31 te Hem. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid van de realisatie van 6 woningen, een ontsluitingsweg, parkeergelegenheid en speelveldvoorziening.

Ter inzage

Dit plan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 13 mei tot en met 23 juni 2021. U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

 

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0498.BPHemschool-VG01.

  • 2.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hoogkarspel. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon: 0228-352352 of via www.drechterland.nl.

Beroep

Gedurende de ter inzage termijn is het mogelijk om als belanghebbende beroep in te stellen. Stuur uw beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Totdat op het beroep is beslist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. (artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening).

Naar boven