Wijzigingsplan Oosteinde 6a Berkenwoude

Logo Krimpenerwaard

Ondergetekende, afdelingsmanager van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Krimpenerwaard, maakt namens burgemeester en wethouders overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en gebruik makend van de wijzigingsbevoegdheid in artikel 3.7 van het bestemmingsplan Buitengebied 2011 Bergambacht bekend dat het wijzigingsplan ‘Oosteinde 6a Berkenwoude’ met code NL.IMRO.1931.BPW1903BG014-VG01 ongewijzigd is vastgesteld.

Het ontwerp heeft ter inzage gelegen in de periode van 4 februari tot en met 17 maart 2021. Er zijn geen reacties ontvangen.

Ligging en beschrijving plan

Het plangebied is gelegen aan het Oosteinde 6a in Berkenwoude. De eigenaar daarvan heeft verzocht om het vergroten van het agrarisch bouwvlak voor het beter inrichten van het perceel en het inpassen van noodzakelijke voorzieningen. De veestapel verandert qua omvang niet.

Inzien wijzigingsplan

Vanaf 12 mei 2021 tot en met 22 juni 2021 ligt het wijzigingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis aan Dorpsplein 8 in Stolwijk.

In verband met de maatregelen tegen corona zijn er aangepaste openingstijden voor het gemeentehuis. Dit betekent dat ook de mogelijkheden om plannen in te zien aangepast zijn. Het inzien van ter inzage liggende stukken kan op werkdagen op afspraak tussen 8.30 en 12.30 uur. Een afspraak kunt u maken via het algemene nummer van de gemeente Krimpenerwaard, tel.nr. 140182.

Het wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BPW1903BG014-VG01.

Beroep

Binnen zes weken na de dag waarop het definitieve wijzigingsplan ter inzage is gelegd is het instellen van beroep tegen het vaststellingsbesluit mogelijk voor belanghebbenden.

Het beroepschrift wordt ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tijdens de beroepstermijn kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de dag, die volgt op die na de afloop van de beroepstermijn, tenzij een verzoek tot het treffen van voorlopige voorziening is gedaan. In dat geval treden het besluit en het plan pas in werking nadat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een voorlopige voorziening zijn griffiekosten verbonden. U kunt bij de griffie van de Raad van State hiernaar informeren.

Stolwijk 12 mei 2021

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

Namens deze:

R.H. van Eijsden hoofd van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling

Naar boven