Terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Lindtsedijk 30 Zwijndrecht

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven kennis van de terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning, adres Lindtsedijk 30 te Zwijndrecht (2021-049-U), voor het plaatsen van een elektrische kraan aan de kade. De aanvraag heeft betrekking op de activiteiten 'Bouwen' en 'Milieuneutraal veranderen'.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) liggen vanaf 13 mei 2021 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht. De aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn:

- Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00-11.00 uur

- Woensdag van 15.00-20.00 uur

Om de stukken op het gemeentehuis in te zien, dient u een afspraak te maken door een e-mail te sturen aan: vergunningen@zwijndrecht.nl of telefonische een afspraak te maken via telefoonnummer 14 078.

De ontwerp-omgevingsvergunning is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen 2 x → omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure)) of door in de zoekbalk bovenin te zoeken op het woord 'Lindtsedijk 30'.

Zienswijze

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze 'Lindtsedijk 30' met verwijzing naar het ontwerp-besluit waar de zienswijze op ziet. Dit kan op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Zwijndrecht, 12 mei 2021

Naar boven